Metallin maalaus | Metallituotteiden maalaus | Metallimaalaus

Metallituotteet, levyt ja bulk-tavara

Metallimaalaus- ja muut pintakäsittelypalvelut, esikäsittelyt, fosfatointi. Pintakäsittelemme kaikki metallituotteet ja -laadut (teräkset, alumiinit, RST:t, HST:t, messingit ym.) ja niiden seosyhdistelmät, myös esikäsitellyt (kuumasinkityt, lyijytetyt, eloksoidut, ym). Automaattimaalauslinjan suuri teho ja samanaikainen pienempien pintakäsittely-yksiköiden joustavuus mahdollistavat laajat sarjakokovaihtelut ja nopeat toimitukset yksittäisestä protokappaleesta aina 100 000 kpl suursarjoihin asti. Tuotteiden värisävyn ja kiiltoasteen voi valita vapaasti, valikoima on lähes rajaton.

 

Uusi Metallinmaalaus

 

Lisäksi tilaajan saatavilla ovat myös useat pintaefektit. Optimaalinen maalausmenetelmä valitaan aina tuotekohtaisesti tai asiakkaan speksin / toivomuksen mukaan. Mikäli valmista speksiä ei ole, suunnittelemme pintakäsittelyn asiakkaan toiveiden ja tuotteiden ominaisuuksien vaatimista lähtökohdista.

Palveluihimme kuuluu myös elektroniikka- ja sähköteollisuuden mekaniikkaosien erikoismaalaukset suojauksineen. Sähköäjohtavat ESD-maalaukset toteutetaan yleensä jauhemaalauksella, mutta tarvittaessa myös märkämaalauksina mikäli tuotteen erikoisominaisuudet edellyttävät muun kuin jauhemaalin käyttöä.

Kommentointi on suljettu.

V T M – EsiteV T M – Yhteystiedot

Suosittuja palveluitamme: